BAIC LOGO ZONDER TEKST

Hulp nodig?

Neem contact op met Baic Assistance.
Hulp nodig? Bel ons op +32 3 253 61 17 voor bijstand. Houd de volgende informatie bij de hand:

  • Chasissnummer + nummerplaat van uw voertuig
  • Uw naam en adres
  • Telefoonnummer waarop u te bereiken bent
  • Uw exacte locatie

BAIC Assistance

Elke nieuwe BAIC geniet van 2 jaar Baic Assistance vanaf de aflevering van de wagen. Nadien wordt uw BAIC Assistance jaarlijks verlengd bij het uitvoeren van een onderhoud bij een erkende BAIC-verdeler, ongeacht de leeftijd of kilometerstand van uw wagen, en dit geheel gratis. Op die manier geniet u van een levenslange BAIC Assistance.
Deze unieke dekking is geldig in heel Europa en geldt voor technische problemen, ongevallen, verkeerd tanken, lekke band,… Kortom volledige gemoedsrust voor u gegarandeerd.

Ervaringen

Ann P.

5/5

Gisteren onderweg naar het werk ben ik in een stuk ijzer gereden waardoor ik een platte band kreeg. Na iets meer dan een half uur was VAB ter plaatse. Binnen enkele minuten hadden ze mijn reserveband geplaatst en kon ik weer op weg 🙂 Nu nog even langs de garage om de band te laten maken.

Ward Q.

5/5

Bijna onze vakantie in het water, letterlijk. Ergens op de bodem van het Gardameer ligt mijn autosleutel. Ik wist echt niet wat ik moest doen. Ik heb toen mijn garage gebeld en deze gaven mij de noodnummer van Baic Assistance. (TIP: sla deze op in je gsm). Oef de vakantie was gered!

Willem H.

5/5

Bedankt VAB! Danzkij verstrooidheid ben ik eens vergeten tijdig te tanken, vervolgens ergens naast de autostrade gestrand zonder brandstof. Eén belletje en een half uur later was onze hulp al gearriveerd om mijn verstrooidheid recht te zetten!

Hallo!

Hoe kunnen we je helpen?

Stel ons je vraag